Donderdag 14 april vond de feestelijke GROZUtrecht bijeenkomst plaats in de Paardenkathedraal. Een prachtige locatie in hartje Utrecht op het Veeartsenijterrein, waarin we een nog mooier programma mochten laten zien. Veel mooie en succesvolle initiatieven in Utrecht Oost, Nieuwegein en Kanaleneiland werden in het daglicht gezet. Benieuwd naar alle activiteiten die hebben plaatsgevonden en op de planning staan? Klik dan hier!

Daarna was Tim ’S Jongers van Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) uitgenodigd om ‘ongemakkelijk te doen’ (waren zijn eigen woorden😉 ). Ongemakkelijk was het zeker niet, maar hij zette alle aanwezigen wel met de beide benen op de grond en bevestigde tegelijkertijd dat bewonersinitiatieven, de kern van GROZUtrecht, van onschatbare waarde zijn. Praat niet over, maar met bewoners. Ga eens naar de Aldi in plaats van de Albert Heijn. Ga (daar) het gesprek met elkaar aan. 

Ook zorgden de bouwsteentrekkers voor interactie via een Mentimeter quiz waarbij de deelnemers meerdere vragen werden gesteld over de verschillende bouwstenen. 

Olga Feenstra sloot het programma af door met alle aanwezigen (echt niemand mocht blijven zitten!) Tai Chi te beoefenen. Dat doet ze overigens ook in Utrecht-Oost en ook buiten deze lessen om helpt ze buurtgenoten. Op onderstaande foto een impressie van de Tai Chi sessie met Olga.

Heb je het gemist? Bekijk onderstaand dan de opname! En vergeet niet om onze LinkedIn pagina in de gaten te houden voor belangrijke updates.

Sfeerimpressie Tai Chi met Olga

Opname bijeenkomst

Tai Chi met Olga